3. sep. 2020
Af John Lautrup

Vagn Simonsen: Jeg er glad for at leve endnu

Vagn Simonsen
Vagn Simonsen og Pia Skogemann
Foto: Søren Lamberth
Vagn Simonsen nyder stadig livet, selv om den tidligere tv-journalist fortæller, at det kniber med hukommelsen, og at han derfor er afhængig af sin kones hjælp.

Vagn Simonsen var en gang kendt af hele Danmark, og den tidligere tv-journalist kan stadig opleve at blive genkendt på gaden. Når folk husker hans ansigt uden rigtig at kunne placere ham, plejer han med et glimt i øjet at indlede sit svar med: "Jeg er tidligere fængselsinspektør, så måske kender vi hinanden den vej rundt".

Han var ikke for ingenting kendt for i en lang årrække på først Tv-Avisen og siden TV 2 Nyhederne at levere de muntre og underfundige indslag, som altid lå lige før vejrudsigten. For nylig fyldte han 85 år, og han fortæller i videoen, at han stadig er glad for livet og nyder sin have og fuglelivet i Ishøj, hvor han har boet det meste af sit liv. Men det kniber med at huske, og derfor er han lykkelig for, at hustruen gennem 42 år, Pia Skogemann, hjælper og støtter ham i dagligdagen.

- Pia er fantastisk. (..) Jeg håber, jeg mister livet før min søde og smukke kone. Jeg ville nødig leve uden hende, siger Vagn Simonsen.

Se den korte video med Vagn Simonsen herunder, hvor han fortæller lidt om livet og hverdagen.

Læs stort interview med den tidligere tv-stjerne i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 3. september.

Læs mere om: