5. mar. 2018
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Badehotellet-stjerner fejrede guldtriumf på d’Angleterre

Anne Louise Hassing og Jens Jacob Tychsen alias fru Madsen og hr. Weyse blev hyldet med stil, da "Badehotellet" af BILLED-BLADETs læsere blev kåret til Årets TV-program.

Chefredaktør Annemette Krakau løftede på scenen på hotel d’Angleterre sløret for, at TV2-serien "Badehotellet" af BILLED-BLADETs læsere blev kåret til Årets TV-program, og så brød jublen for alvor løs i festsalen.

På scenen var blandt andre "Badehotellet"s stjerner Anne Louise Hassing og Jens Jacob Tychsen alias fru Madsen og hr. Weyse.

Også manuskriptforfatter Hanna Lundblad var med på scenen for at takke for kåringen til BILLED-BLADETs fornemme TV-galla.

Badehotellet-holdet havde en skøn aften

Den store triumf blev naturligvis fejret på behørig vis, og vi talte med Anne Louise Hassing og Jens Jacob Tychsen, der nød BILLED-BLADETs TV-GULD-fest og den flotte begivenhed på d’Angleterre i fulde drag.

Det var i det hele taget et fantastisk stjernetræf på Københavns fineste hotel, hvor "Badehotellet"-skuespillerne sammen med de største navne fra TV-branchen havde en forrygende aften.

Du kan i BILLED-BLADET nr. 10, der byder på et gyldent tillæg på 32 sider, få en perlerække af flotte billeder og læse om alle højdepunkterne til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest.

Læs mere om: