10. mar. 2018
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: TV-GULD-festens store vindere sørgede for fantastiske scener

Ikke et øje var tørt, da Årets kvindelige nyhedsvært Janni Pedersen og alle de andre store vindere gik på scenen for at lade sig hylde til BILLED-BLADETs TV-GULD-prisfest. Også efter sceneshowet sørgede guldvinderne for underholdningen. Se alle højdepunkterne fra årets brag af en TV-galla.

BILLED-BLADETs store årlige TV-galla bød på et væld af højdepunkter lige fra allerførste festfløjt.

De store hovedpersoner til det fornemme arrangement i Palmehaven på hotel d’Angleterre var vinderne i kategorierne årets nyhedsvært, årets sportsvært og årets underholdningsvært.

Samt naturligvis vinderne af hovedprisen Årets bedste TV-dokumentar. Denne pris gik til ”De sidste mænd i Aleppo”.

Powerkvinder var dybt rørt

Tre powerkvinder stjal meget af rampelyset til den store begivenhed. Janni Pedersen, Stine Bjerre Mortensen og Lene Beier har leveret varen i løbet af det seneste år, og derfor havde læserne af Danmarks Royale Ugeblad bestemt, at denne trio fik den store ære at betræde scenen og modtage TV-GULD.

Også d’herrer Kåre Quist, Peter Ingemann og Morten Ankerdal blev hyldet med en gylden pris på den store aften.

Vinderne fejrede triumfen både på scenen og lidt senere helt eksklusivt i Empire-rummet, hvor der var champagne og guldkonfetti i rigelige mængder.

Husk at du i denne uges udgave af BILLED-BLADET, der byder på et gyldent tillæg på 32 sider, kan se alle de bedste billeder fra årets store TV-GULD-fest.

Glæd dig til at læse om de store stjerner og se en perlerække af pletskud af kjolerne, kyssene, glæden, hyggen og dansen til BILLED-BLADETs TV-GULD-aften på hotel d’Angleterre i København.

Læs mere om: