VIDEO: TV-GULD-festens store vindere sørgede for fantastiske scener

Se også:

Ikke et øje var tørt, da Årets kvindelige nyhedsvært Janni Pedersen og alle de andre store vindere gik på scenen for at lade sig hylde til BILLED-BLADETs TV-GULD-prisfest. Også efter sceneshowet sørgede guldvinderne for underholdningen. Se alle højdepunkterne fra årets brag af en TV-galla.

BILLED-BLADETs store årlige TV-galla bød på et væld af højdepunkter lige fra allerførste festfløjt.

De store hovedpersoner til det fornemme arrangement i Palmehaven på hotel d’Angleterre var vinderne i kategorierne årets nyhedsvært, årets sportsvært og årets underholdningsvært.

Samt naturligvis vinderne af hovedprisen Årets bedste TV-dokumentar. Denne pris gik til ”De sidste mænd i Aleppo”.

Powerkvinder var dybt rørt

Tre powerkvinder stjal meget af rampelyset til den store begivenhed. Janni Pedersen, Stine Bjerre Mortensen og Lene Beier har leveret varen i løbet af det seneste år, og derfor havde læserne af Danmarks Royale Ugeblad bestemt, at denne trio fik den store ære at betræde scenen og modtage TV-GULD.

Også d’herrer Kåre Quist, Peter Ingemann og Morten Ankerdal blev hyldet med en gylden pris på den store aften.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Vinderne fejrede triumfen både på scenen og lidt senere helt eksklusivt i Empire-rummet, hvor der var champagne og guldkonfetti i rigelige mængder.

Husk at du i denne uges udgave af BILLED-BLADET, der  byder på et gyldent tillæg på 32 sider, kan se alle de bedste billeder fra årets store TV-GULD-fest.

Glæd dig til at læse om de store stjerner og se en perlerække af pletskud af kjolerne, kyssene, glæden, hyggen og dansen til BILLED-BLADETs TV-GULD-aften på hotel d’Angleterre i København.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden