Søndag, 4. august 2013 — af af Ulrik Ulriksen

Vild med dans-venner til vild Miss-fest

Claudia Rex, Thomas Evers Poulsen, Lisa Lents, Ronnie Handskemager sørgede for god feststemning til Miss World Denmark.-festen.
Claudia Rex, Thomas Evers Poulsen, Lisa Lents, Ronnie Handskemager sørgede for god feststemning til Miss World Denmark.-festen.
Foto: Ole Bjørk
Miss World Denmark-skønhedskonkurrencen lørdag aften blev næsten omdannet til en ”Vild med dans”-fest.

Der var gang i den fra første fløjt, da Lisa Lents inviterede venner og en flok purunge, smukke kvinder til Miss World Denmark-fest på First Hotel i København lørdag aften.

Anledningen var Miss World Denmark-skønhedskonkurrencen, som blev afviklet i flotte rammer og med Lisa Lents som hovedkraft bag arrangementet og dommer i øvrigt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men midt i al spændingen med konkurrencen, så fik arrangementet også karakter af en ”Vild med dans”-genforeningsfest af den vilde og sjove slags. Blandt de mange nuværende og tidligere deltagere i TV 2’s dansekonkurrence var udover Lents også Claudia Rex, Thomas Evers og Ronnie Handskemager, som poserede for BILLED-BLADETs fotograf i forbindelse med velkomstdrinken, der tilsyneladende havde den skønneste virkning på ”Vild med dans”-vennerne.

De var i hvert fald med til at sørge for, at stemningen var skøn fra start til slut på en stor Miss-aften.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden