Torsdag, 25. februar 2016 — af af Maria Rode Olsen

X Factor: The Competition skal synge ABBA

The Competition
Kristoffer og Theis udgør gruppen "The Competition".
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
De to unge herrer i gruppen "The Competition" er ikke bange for at fortolke et af ABBAs helt store hits i "X Factor"-sæsonens andet liveshow.

Kristoffer og Theis fra gruppen The Competition beviste i sidste uges "X Factor", hvorfor de fortjente at komme med på liveshows'ene. 

De to drenge på 21 år har siden programmets bootcamps udviklet deres talent gevaldigt, og det blev bemærket af både dommere og seere, der sendte dem direkte videre til sæsonens andet liveshow. 

Her skal deltagerne synge sange fra de nordiske lande, og  The Competition glæder sig til at vise Danmark deres version af ABBA-hittet "Mamma Mia".

The Competition: Det kan være farligt

Kristoffer Kornum og Theis Olesen er godt klar over, hvor stort et hit, det er de skal synge. Men duoen er sikre på, at deres version også vil falde i seernes smag.

- Jeg synes ikke, vi piller ved så mange knapper, at man tænker, det er skidt, forklarer Kristoffer Kornum, der eftersigende skulle have fået et mere dansevenligt udtryk. 

- Det kan godt være et lidt farligt trin at tage, men vi føler os trygge ved det, og vi glæder os super meget, siger Theis Olesen.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Drengene er glade for deres arbejde med Remee, og synes selv den nye version er rigtig god.

- Jeg tror det klæder den, at den får en ny nuance, og det håber jeg, folk tager til sig. Det er jo et hit, og jeg synes, den udgave vi har lavet og skal fremføre på fredag, er et godt cover, afslutter Kristoffer Kornum.

The Competition spiller deres version af "Mamma Mia" i andet liveshow af "X Factor". Det sker på fredag, 26. februar klokken 20 på DR1.

 

LÆS MERE: Sofie Linde fra "X Factor": Jeg har let til tårer

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden