1. mar. 2019
Af Annemette Mikkelsen

X Factor: Det her vinder man i år

Blachman, Oh Land og Ankerstjerne. 
Blachman, Oh Land og Ankerstjerne.
Foto: Peter Grosen
I aften begynder de famøse ”X Factor” liveshows, hvor deltagerne i bedste sendetid skal vise sangtalentet. Og præmien vinderen får er netop blevet offentliggjort.

Kl. 20.00 blænder TV 2 op for en sand musikfest, når ”X Factors”-liveshows løber af stablen. Og udover at kunne kalde sig vinderen af ”X Factor” 2019, er der en del gode sager i vente for vinderen af talentkonkurrencen.

Pladekontrakt og Smukfest i vente

Ud over at vinde en pladekontrakt hos Sony Music får vinderen af 'X Factor 2019' også et to ugers ophold i det legendariske Sonic Vista Studio på Ibiza - og spilletid på Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg til august

Turen til Ibiza og til Sonic Vista Studio er en del af kontrakten med Sony Music, hvor årets 'X Factor'-vinder i to uger indspiller sammen med et professionelt team, oplyses der i en pressemeddelelse.

X Factor vinderen skal til Ibiza

TV 2’s underholdningsredaktør, Dorte Borregaard, fortæller i en pressemeddelelse at de er yderst glade for præmien.

- Der er ingen tvivl om, at det er en præmie, som vi er stolte af. Det er første gang nogensinde, at vinderen af 'X Factor' kommer til Ibiza og indspiller i det legendariske studie Sonic Vista, ligesom det også bliver første gang, at vinderen står på scenen ved en af Danmarks mest populære musikfestivaler, fortæller hun.

Se alle X Factor-deltagerne i galleriet herunder:

GALLERI: X Factor deltagerne 2019 (Foto: TV 2)

Læs mere om: