1. sep. 2014
Af Dorte Quist

X Factor-dommeren Simon Cowell: Flere børn, tak!

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/21.21301199.jpg
Foto: AOP
Nybagt far og X Factor-dommer Simon Cowell vil gerne have flere børn, og så truer han i øvrigt med at stoppe det populære TV-program.

Det tog mange år før den britiske superproducer og "X Factor"-dommer Simon Cowell, 54 år, var parat til at få sit første barn, men nu er han ikke til at stoppe. Ved premieren på en ny sæson af programmet fortalte han ifølge Hello Magazine til Mirror's Sunday People, at han meget gerne vil have et barn til med kæresten, Lauren Silverman. Parret fik sønnen, Eric, på Valentines dag 14. februar i år, men papa Cowell er altså parat igen.

- Selvfølgelig vil jeg gerne have et barn til. Når du har fået et, vil man altid have et til. Jeg har faktisk tænkt på at vi kan få det i pausen mellem to "X Factor"-sæsoner, fortalte Simon Cowell, der måtte droppe dommer-tjansen i "Britain's Got Talent" i år, fordi han måtte rejse til New York, da hans kæreste skulle føde.

Skifter ikke ble

Selv om Simon Cowell er fuldstændig pjattet med sin nye søn, så indrømmer ham, at han endnu ikke har prøve alle ting med baby-Eric.

For eksempel har han endnu ikke skiftet blev på sønnen.

- Som jeg ser det, er det ikke noget man skal gøre, hvis man har mulighed for at slippe, mener Simon Cowell.

Han røbede i øvrigt også, at hvis seertallene på den kommende sæson af "X Factor" i Storbritannien går nedad ligesom de gjorde sidste år, så slutter han med at sende showet.

- Da jeg begyndte at producere programmet i 2004, havde jeg aldrig gættet på, at det stadig blev produceret i 2014. Men hvis seerne bliver trætte af det, eller hvis vi bliver trætte af at producere det, så slukker vi med det samme, lyder det.

Læs mere om: