5. feb. 2016
Af Maria Rode Olsen

X Factor-Sarah: Jeg ser det som et eventyr

Sarah Glerup
Sarah Glerup.
Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
Til sin audition ville Sarah bevise, at man sagtens kan synge med en respirator og have et godt liv, selv om man sidder i kørestol - nu er hun videre til bootcamp.

Den 30-årige Sarah Glerup stjal Thomas Blachmans hjerte i aftenens "5-chair challenge" og kan lykkelig gå videre i "X Factor"-eventyret.

- Det er fuldstændig overvældende at gå videre. Jeg havde aldrig forestillet mig, jeg ville gå videre fra min audition, så at komme videre fra "5-chair" er helt fantastisk, fortæller hun til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Sofie Linde fra X Factor: Jeg har nemt til tårer

En af grundene til at Sarah Glerup er så overrasket over at gå videre, er hendes store respekt for konkurrenterne.

- Det er så dygtige mennesker, der stiller op i den her sæson. Jeg kan bedre lide at kalde dem meddeltagere end konkurrenter, fordi vi bare har det fedt sammen, forklarer Sarah Glerup.

X Factor er et eventyr

For Sarah Glerup, der har muskelsvind, var der mere på spil end blot sangkarrieren til hendes "X Factor"-audition.

Hun ville teste, om dommerne kunne høre, at hun sang med hjælp fra en respirator, men under "5-chair challenge" var der ikke en skjult agenda.

- Jeg ser det som et eventyr. Jeg ville gerne vise, at man kan have et godt liv, selv om man sidder i kørestol, og jeg elsker at synge, siger hun.

Genkendt på gaden

Siden hendes "X Factor" audition blev vist på TV, har Sarah Glerup også oplevet at blive genkendt på gaden.

Og for den 30-årige sanger, der til hverdag arbejder på Christiansborg, er det ret sjovt.

- Jeg blev genkendt på vej til arbejde forleden dag, og det var lidt sjovt, for normalt er det politikerne, der bliver genkendt, konstaterer Sarah Glerup.

Læs mere om: