22. jan. 2021
Af Majken Munk

X Factor-vinders bror er også blevet tv-stjerne

Ida Corr og Chresten Damborg
Ida Corr og Chresten Damborg
Foto: Niels Henrik Dam
Chresten Falck Damborg, der vandt "X Factor" i 2013, er ikke den eneste tv-stjerne i familien. I øjeblikket kan hans bror opleves TV 2-programmet "Kærlighed hvor kragerne vender".

Mange husker sikkert, da den fåmælte Chresten Falck Damborg blev udråbt som vinder af "X Factor" i 2013 med sangerinde og "X Factor"-dommer Ida Corr som hans mentor.

Siden er familien blevet en tv-stjerne rigere, for hans storebror Peder er en af deltagerne i "Kærlighed hvor kragerne vender" på TV 2.

Sjovt at se sin bror

Chresten Falck Damborg bakker op om sin brors deltagelse i datingprogrammet, selv om det normalt ikke er den type fjernsyn, han følger med i.

- Det er da sjovt at se sin bror, men ellers er det ikke et program, jeg ser. Det er kun, fordi han er med, siger Chresten til BILLED-BLADET.

https://imgix.billedbladet.dk/brorbillede_tv2ognielshenrikdam_0.jpg
Peder og Chresten Damborg
Foto: TV 2 og Niels Henrik Dam

Da han fik at vide, at Peder skulle være med i et tv-program, blev han glad på sin brors vegne.

- Jeg tænkte, det skulle han da bare gøre, fordi vi lever jo kun en gang, så kan man lige så godt få den oplevelse med også, for det er jo en oplevelse lige meget hvad, siger Chresten.

Stolt storebror

For storebror Peder Damborg er det også et sammentræf, at de begge er endt på skærmen.

- Det er da lidt sjovt, at vi begge to er havnet i medierne, siger han til BILLED-BLADET.

Godt nok kom det som et chok for Peder, at hans lillebror Chresten kunne synge, men han nød at følge med i sin lillebrors succes.

- Han klarede det jo pisse godt, så det var jo bare rigtig godt at følge ham på tv. Og så gik han jo hen og vandt, så det var helt kanon. Man er rimelig stolt, siger han.

Læs mere om: