TV2s Simi Jan elsker sin Allan

Simi Jan er glad for støtte fra sin mand Allan.
Simi Jan er glad for støtte fra sin mand Allan.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Korrespondentens mand har sagt sit job op for at flytte til Islamabad og støtte sin kone.

Hun vover livet som TV 2-korrespondent i Pakistan. Professionelt fortæller Simi Jan fra Bagsværd om selvmordsbomber og død fra et af verdens muslimske brændpunkter. Helt tæt kom sorgen og problematikken for nylig, da en af hendes kollegaer blev hevet ud af en bus og skudt af Taleban. Da græd hun. Men ellers klarer hun det hårde job ved hjælp af en indre styrke, som hun har arvet fra sin pakistanske mor, der altid har støttet hende.

- Men jeg må også nævne min mand, Allan. Han er min klippe og min støtte og kan altid få mig til at falde til ro, hvis jeg er stresset. Faktisk ville jeg ikke være, hvor jeg var i dag, hvis det ikke var for Allan. Han sagde nemlig sit job op for at rejse med mig til Islamabad, fortæller Simi Jan til Familie Journalen.

Selvom den 30-årige journalist lige nu har sin mand ved sin side, har hun tidligere oplevet, hvordan det er at leve adskilt.

- Vi har også prøvet at være væk fra hinanden i et år, da jeg sad i Skotland og han i Danmark, og vi begge var under uddannelse. Det afgørende i den forbindelse er, at vi er fælles om beslutningerne.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden