26. jan. 2019
Af Karina Didriksen

Ulf Pilgaard er revy-klar: Glæder mig til at komme i gang igen

Ulf Pilgaard.
Ulf Pilgaard.
Foto: Birger Storm
Revyveteranen Ulf Pilgaard blev sidste år ramt af sygdom under Cirkusrevyen, men til sommer vender han tilbage til scenen.

Det var ikke med Ulf Pilgaards gode vilje, at han i sommer måtte trække sig fra Cirkusrevyen på grund af sygdom. Derfor ser han nu frem til at vende tilbage til teltet på Bakken.

- Jeg glæder mig til at komme i gang igen, for det er altid rigtig sjovt, siger revyveteranen med et smil til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Sidste år kom jeg ufrivilligt til at få masser af tid lige pludselig. Det var underligt at gå hjemme og vide, at det hele kørte videre uden mig ude på Bakken.

Næsten aldrig syg

Til sommer er det 39. gang, at 78-årige Ulf Pilgaard medvirker i Cirkusrevyen, og han krydser fingre for, at alt går som det skal denne gang.

- Jeg har faktisk næsten aldrig været syg. Det har mest været store ting, der skulle til, før jeg har måttet aflyse en forestilling, lyder det fra den garvede revystjerne.

Cirkusrevyen 2019 har premiere 23. maj, og udover Ulf Pilgaard består holdet i år af Lisbet Dahl, Henrik Lykkegaard, Lise Baastrup og Karsten Jansfort.

Læs mere om: