11. aug. 2009
Af af Signe Ravn

Ulla Essendrop laver selv sushi

Ulla Essendrop og hendes mand Jimmy Støvring laver ofte mad sammen og skruer op for hyggen med loungemusik, stearinlys og rødvin.
Ulla Essendrop og hendes mand Jimmy Støvring laver ofte mad sammen og skruer op for hyggen med loungemusik, stearinlys og rødvin.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
TV 2’s populære sportsvært har skjulte talenter. Hun elsker at folde sig ud i køkkenet.

Ulla Essendrop er ikke bange for at binde forklædet og kaste sig ud i gastronomiske eventyr i sit køkken. Sportsværten, der blev gift sidste sommer, karakteriserer nemlig sig selv som madglad, og hun er særligt vild med kalvemørbrad og sushi.

"Jeg har kun prøvet at lave sushi en enkelt gang, og det var på min polterabend. Det var en rigtig god oplevelse, og det smagte skønt. I bryllupsgave fik min mand og jeg et lav-selv-sushi-sæt, så jeg skal helt sikkert prøve at lave det igen," fortæller Ulla Essendrop til ALT for damerne.

Men når Ulla og hendes mand folder sig ud i køkkenet, er menuen oftest en lidt anden: "Min mand og jeg laver ofte en rigtig god bøf, når vi skal have en rigtig kæresteaften. Så sætter vi loungemusik eller jazz på, tænder en masse stearinlys, tænder op i pejsen og åbner en god flaske rødvin," afslører 32-årige Ulla i damebladet.

Læs mere om: