Onsdag, 30. april 2008 - af af Signe Ravn

Varm på is-værtinde fyret

Varm på is-værtinde Lisbeth Østergaard er blandt de mange kendte stemmer og ansigter, som TV2 har afskediget i en massiv fyringsrunde. TV2 Radio er særligt hårdt ramt, da kanalen lukker i sin nuværende form.

Varm på is-værtinde Lisbeth Østergaard, Lars Daneskov og Camilla Miehe Renard må nu se sig om efter et nye jobs. Det er resultatet af en fyringsrunde på TV2, der især er gået ud over TV2 Radio, der lukker i sin nuværende form.

Tv-kanalens ledelse ringede i går rundt til samtlige de medarbejdere, der ikke længere er plads til i TV2-regi på grund af de økonomisk stramme tider. Alle 56 ansatte på TV2's kuldsejlede radio er blevet fyret, og i alt har TV2 sagt farvel til 136 medarbejdere.


Jes Dorph: Lortedag
TV2's trumfkort Jes Dorph-Petersen gik ikke overraskende fri i fyringsrunden, men også han er mærket af de hårde tider på TV2, beretter B.T. i dag:

"Normalt er folk i godt humør. Nu hænger der en tung sky over TV2. Folk går rundt i små grupper og taler sammen. Der er en meget trykket stemning her. Jeg prøver at trøste nogle af de kollegaer, jeg kender, som er blevet fyret. Det er ikke nogen rar situation. For at sige det ligeud er det en lortedag," lød det fra en ærlig Jes Dorph-Petersen i går.

Den prominente nyhedsværtinde Caroline Boserup har selv valgt at gå før fyringsrunden og har indgået en aftrædelsesordning med TV2.


De blev også fyret:

Thomas Madvig

Anna Thygesen

Hanne Danielsen

Vagn Simonsen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden