Fredag, 16. oktober 2009 - af af Preben Petersen

Vickie Jo ude - Mie Moltke inde

I aften er det bare os to, vil Casper Elgaard give udtryk for i den forførende salsa, som han og Vickie Jo vil præsentere i 'Vild med dans'.
I aften er det bare os to, vil Casper Elgaard give udtryk for i den forførende salsa, som han og Vickie Jo vil præsentere i 'Vild med dans'.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Casper Elgaards faste dansepartner er knæskadet. Hun skal scannes mandag.

Der var panik i kulisserne, da et af de tilbageværende par i Vild med dans - racerkøreren Casper Elgaard og Vickie Jo Ringgaard - blev ramt af et uheld kort før programstart fredag aften.

Vickie Jo fik et vrid i knæet under træningen, og det stod klart, at hun ikke kunne gennemføre aftenens program sammen med Casper Elgaard.

TV 2 måtte reagere prompte, og kaninen, der blev trukket op af hatten var Mie Moltke, der røg ud i første runde sammen med Sven-Ole Thorsen. Mie Moltke var ude og handle i Netto, da Vild med dans ringede for at høre, om hun kunne redde stumperne efter Vickie Jos uheld.

Mie Moltke hastede øjeblikkeligt til Vild dans-studierne og nåede at træne nogle få timer med Casper Elgaard, inden det blev alvor klokken 20.

Vickie Jo var til stede i studiet for at heppe på Casper og Mie, og hun modtog også karakterer fra dommerne, da hun har trænet hele ugen til aftenens wienervals og samba. Vickie Jo skal scannes mandag for at få fastslået omfanget af knæskaden, men TV 2 regner med, at hun er klar igen, når næste runde af Vild med dans løber af stabelen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden