7. dec. 2014
Af af Marianne Singer

VIDEO: Nikolaj Lie Kaas blev mobbet

Ved DR Ultras store Ultra Galla fortalte de kendte om, hvordan de både mobbede og blev mobbet i deres skoletid.

Der var fokus på trivsel og fælleskab under DR Ultras Ultra Galla-show med undertitlen "D' nice at være nice" i Tivoli Congress Center i København lørdag aften.

I den forbindelse spurgte BILLED-BLADET VIP-gæsterne, om de selv havde oplevet mobning i deres skoletid.

Blandt andre fortalte Nikolaj Lie Kaas, hvordan også han blev mobbet i sin skoletid.

En anden, der delte sine erfaringer om det svære emne var skuespiller og stand-up' er Brian Lykke.

- Jeg må med skam sige, at jeg faktisk selv har mobbet, da jeg gik i folkeskolen. Det er jo ikke noget, som jeg er stolt af ... jeg har faktisk tit tænkt på de gutter, som vi mobbede - hvordan de har haft det. De har selvfølgelig ikke haft det godt, men hvordan de har det nu .., lød det eftertænksomt fra Brian Lykke.

- Der blev faktisk ikke rigtig grebet ind, og det er rigtig skidt, for man er jo også bare ti år gammel og tror, at det er sejt, fordi der er nogle andre kammerater, der gør det. Så derfor er der selvfølgelig nogle, der skal sige stop, fortalte skuespilleren, der havde sine to døtre Asta, 10, og Lily, 6, med ind og se det festlige show med Jacob Riising, Sofie Linde og Joakim Ingversen som værter.

Gennem Ultra Galla-showet og en tilhørende landsdækkende skolekampagne vil DR Ultra opfordre børn og unge til at være åbne, inkluderende og drage omsorg for hinanden.

Under showet blev der vist kampagnefilmen "Vis mod", som DR Ultra og Mary Fonden har lavet i samarbejde med den Oscarvindende instruktør Anders Walther, og hvori kronprinsesse Mary talte om mobning og om at være en god kammerat.

Læs mere om: