Mandag, 12. januar 2009 — af af Signe Ravn

Viggo Mortensen afvist af Von Trier

Viggo Mortensen valgte at støtte lokalt, da han skulle finde et velgørende formål, som kunne få overskuddet fra hans fotoudstilling i Roskilde.
Viggo Mortensen valgte at støtte lokalt, da han skulle finde et velgørende formål, som kunne få overskuddet fra hans fotoudstilling i Roskilde.
Foto: Ole Bjørk
Lars Von Trier mente ikke, at Viggo Mortensen var et interessant nok til en rolle i en af hans film. Læs hvilken.

Viggo Mortensen er tydeligvis ikke typen, der bærer nag. I hvert fald drømmer den danske Hollywood-stjerne stadig om at medvirke i en Lars Von Trier-film, selvom han i sin tid blev vraget til en rolle i 'Dancer In The Dark'. Og Peter Aalbæk ser kun fordele ved at have Viggo på plakaten.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Uanset hvem der får fingre i Viggo Mortensen til en dansk film, vil det have fænomenal betydning for den. Det vil virkelig være noget, der flytter mønter ved billetlugen," vurderer Peter Aalbæk Jensen, der selv i sin tid forgæves skubbede på for at få Viggo på rollelisten i Von Triers film, i B.T..

"Men lad os se, om det nogensinde sker. Jeg tror, at han får mindst ti danske manuskripter tilsendt om året. Og jeg er sikker på, at han kun siger ja, hvis det er det helt rigtige projekt eller den rigtige instruktør som Lars von Trier."

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden