Vild med dans: Derfor vædder Albert Harson med Jenna Bagge

Foto: Kaspar Wenstrup og Hanne Juul
Der er mere end bare point på spil, når Jenna Bagge og Albert Harson på fredag går på "Vild med dans"-gulvet igen.

I sidste uge havde "Vild med dans" endelig premiere, og der er derfor fuld drøn på for de 12 par, der øver trin på livet løs. 

Tirsdag aften nød Albert Harson og Jenna Bagge dog en velfortjent friaften, da de var i biografen for at se den nye film "Shorta". 

- Det er lidt presset, for det er jo på fredag, at man kan ryge ud. Vi træner lidt mere intenst, end vi plejer, fortalte 18-årige Albert Harson. 

Jenna Bagge gav fodmassage

Den unge "Vild med dans"-stjerne kæmper med ømme fødder, men heldigvis have han aftenen forinden været så heldig at få en lang fodmassage af dansepartneren Jenna Bagge. Hun tabte nemlig et væddemål.

- Væddemålet var, at hvis jeg holdt mine albuer opppe gennem hele vores tango, skulle hun give fodmassage. Og det var de, fortalte en stolt Albert.

- Jeg synes, den fodmassage varede virkelig lang tid. Jeg har aldrig været så sød ved nogen dansepartnere før, lo Jenna Bagge. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Parret kunne også fortælle, at de inden næste program af “Vild med dans” har lavet endnu et væddemål.

- Hvis jeg træder tæerne ned først og har strakte ben i cha-cha-cha, så vinder jeg og må bestemme, hvilket tøj Jenna skal træne i en hel dag i næste uge, afslørede den 18-årige skuespiller.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden