Onsdag, 30. april 2008 - af af Signe Ravn

Vild med dans-stjerne føler sig snydt

Thomas Evers Poulsen i sit rette element. Her med dansepartneren Lisbeth Østergaard i Vild med dans 2007. Thomas vandt konkurrencen sammen med skuespillerinden Mia Lyhne i 2005.
Thomas Evers Poulsen i sit rette element. Her med dansepartneren Lisbeth Østergaard i Vild med dans 2007. Thomas vandt konkurrencen sammen med skuespillerinden Mia Lyhne i 2005.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Vild med dans-drengen Thomas Evers Poulsen søgte hjælp hos Michelin-kokken Bo Bech og Kniven for struben for at få flere kunder til familiens madhus Auktionen. Nu fortryder han deltagelsen i programmet.

Normalt siger man, at al reklame er god reklame. Men det er Vild med dans-stjernen Thomas Evers Poulsen ikke længere overbevist om.

Thomas Evers Poulsen og hans mor og søster står i spidsen for spisestedet Auktionen på Hundested Havn, som de åbnede i maj sidste år. Men siden har de haft problemer med at tiltrække sultne gæster i hverdagene. Det fik trekløveret til at søge hjælp hos Michelin-kokken Bo Bech i programmet Kniven for struben. Programmet, der markerede sæsonens afslutning, blev vist i går på TV3.


Ikke den forventede succes
Men det blev, ifølge Thomas selv, alt andet en den forventede succes. I dag fortæller danseren i B.T., at han fortryder, at han og familien deltog i programmet:

"Jeg er ekstremt skuffet over oplevelsen, og jeg føler, at det var spild af tid at være med," fortæller den populære danser: "Vi kendte godt konceptet og vidste, at han var hård og kontant. Men alligevel kom det fuldstændig bag på os, for han kritiserede alting," siger han og tilføjer: "Han ville slet ikke høre på, hvad vi havde at sige."


Hjælpen var useriøs
Thomas Evers Poulsen mener, at Bo Bechs besøg var useriøst, og selvom han indrømmer, at både han og familien har lært noget af den berømte kok, så blev det ikke som de havde håbet. Blandt andet nævner danseren, at Bo Bechs menukort har skræmt kunder væk, fordi det ikke bød på nok valgmuligheder. Så nu har de selv lavet det om.


Kokken uenig i kritikken
Bo Bech har til gengæld en noget anden udlægning af sagen. Han indrømmer, at han er hård, men understreger, at han er nødt til at være fuldstændig ærlig, hvis hans tilstedeværelse skal være de trængte restaurationer til nogen hjælp.

Men samtidig er Bo Bech ærgerlig over Thomas Evers Poulsens kritik:

"Jeg er virkelig ked af, at de føler, at de ikke fik så meget ud af det. Men jeg bliver også ked af det bagefter, når jeg tænker over, at jeg var der i fem dage, uden at de greb fat i mig. Jeg føler, at de aldrig lukkede mig ind."

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden