10. maj. 2009
Af af Ulrik Ulriksen

Vild med dans-stjernes bryllupsrejse ødelagt

Så glade var René Christensen og Mette, indtil bryllupsrejsen måtte aflyses. Øv!
Så glade var René Christensen og Mette, indtil bryllupsrejsen måtte aflyses. Øv!
Foto: Birger Storm
Den professionelle danser René Christensen fik romantikken smadret af svineinfluenzaen.

Svineinfluenzaen hærger over hele verden, og også Danmark er direkte og indirekte ramt af epidemien, som begyndte i Mexico. I Mexico er mange tusinde mennesker påvirket af svineinfluenzaen, og derfor har det danske udenrigsministerium valgt at fraråde danske borgere at rejse dertil. Det har ødelagt meget for "Vild med dans"-stjernen René Christensen, 33, og hans kone, Mette, 26, der lige er blevet gift, og som skulle have været på bryllupsrejse til tequilaens hjemland

- Vi har været tvunget til at aflyse bryllupsrejsen til Mexico af frygt for svineinfluenzaen. Det er en kæmpe skuffelse, for vi havde hørt så meget godt om Mexico, og alt på rejsen var planlagt til mindste detalje. Det skulle have været den perfekte bryllupsrejse for Mette og mig, fortæller René, hvis forældre er meget lettede. De var allerede, da svineinfluenzaen brød ud, bange for, at deres søn og hans kone skulle blive syge på bryllupsrejsen til det epidemi-plagede land i Mellemamerika.

- Nu har vi så fundet et andet sted at tage på bryllupsrejse. Vi har allerede booket nye billetter. Det bliver på Bahamas, at vi nyder hvedebrødsdagene, lyder det fra René Christensen.

Læs mere om: