Fredag, 4. juli 2014 - af af Henrik Salling

Xander Linnet og Jesper Høvring nye ambassadører for Røde Kors

Jesper Løvring og Xander Linnet er klar til at smøge ærmerne op for at indsamle penge til Røde Kors
Jesper Løvring og Xander Linnet er klar til at smøge ærmerne op for at indsamle penge til Røde Kors
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Musikeren og designeren er blandt de 10 nye personer, som i det kommende år skal indsamle penge til hjælpeorganisationen

I dag oprandt dagen, hvor Røde Kors kunne afsløre deres gruppe på 10 nye ambassadører, som det næste år skal indsamle penge til hjælpeorganisationen.

Det foregik ved et arrangement på Roskilde Handelsskole i forbindelse med festivalen i samme by, hvor det efterhånden er blevet en tradition, at ambassadørerne fra Røde Kors bliver inviteret ind.

Inden afsløringen skulle der dog overrækkes en check fra den afgående klub af 10 ambassadører på det flotte beløb af 2.564.280 kroner.

Blandt de nye ansigter i ambassadørklubben er musikeren Xander Linnet. Og designeren Jesper Høvring.

- Jeg synes, det er en stor ære at blive spurgt, pg jeg glæder mig. For vi skal samle flere penge ind end den foregående gruppe, fortalte Xander, som tidligere har trænet fodbold med nogle unge på Nørrebro, som ikke passer ind i de konventionelle klubber.

- Når man skal have folk til at give penge, vil de som oftests have noget igen. Og det er der, jeg tænker, jeg måske kan bidrage, sagde Xander, som dermed lovede at spille i den gode sags tjeneste.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden