Mandag, 13. marts 2017 - af Trine Larsen

Dario sang for 100-årig

Dario Campeotto, Tina Grunwald
Dario Campeotto, Tina Grunwald
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Bakkesangerinden Tina Grunwald står bag Danmarks eneste udlejningsforretning, Amorin, der nu kan fejrer 100-års jubilæum - og i anledning af receptionen i de nye lokaler kom vennen Dario Campeotto forbi og sang for jubilaren.

Danmarks eneste tilbageværende udlejningsforretning af kostumer til enhver lejlighed, Amorin, kan i disse dage fejre 100-års jubilæum. Og da der søndag var reception i forretningens nye lokaler, kiggede Dario Campeotto forbi for at ønske tillykke.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Amin Jensen sang med

Det gjorde han med et par sange, akkompagneret af kapelmester Mickey Pless, og med festligt indfald af kollegaen Amin Jensen, der også var til stede blandt de mange receptionsgæster, som i antal var mindst ligeså mange som forretningens 100-år.

Heldigvis behøvede gæsterne ikke stå klemt sammen blandt de mere end 20.000 kostumer i Amorin, for ejeren, bakkesangerinden Tina Grunwald, er netop flyttet til nye lokaler på Frederiksberg, hvor kendte myldrede ind. Amorin har med Tina Grunwald ved roret nemlig forvandlet sig til mere end kostumeudlejling, sådan som forretningen begyndte i 1917.

I dag har dele-økonomien gjort, at forretningen også udlejer f.eks. brudekjoler og selskabstøj til både kvinder og mænd, ligesom mange revyer og kendte scenekunstnere ser en fordel i at leje tøj og kostumer hos Amorin.

LÆS MERE: Melodi Grand Prix-nostalgi: Dario Campeottos drømme-debut

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden