Onsdag, 4. august 2021 — af af Stine Ramlyng og Karina Didriksen

De kendte strømmede til premiere på Karen Blixen-film: Se alle billederne

Op mod 50 kendisser var klar på den røde løber i Imperial tirsdag aften, hvor der var premiere på Bille Augusts Karen Blixen-film "Pagten".

Den røde løber var spækket med store danske stjerner, da der var gallapremiere på ”Pagten” i Imperial-biografen i København.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Birthe Neumann spiller Karen Blixen

Filmen er instrueret af Bille August og handler om den berømte forfatter Karen Blixen. Hun bliver spillet af ”Badehotellet”-stjernen Birthe Neumann, og den 74-årige skuespiller satte ord på, hvordan det var at spille rollen.

– Det har været en meget, meget stor ære, og det har været et pragtfuldt stykke arbejde og en vidunderlig skikkelse at skulle portrættere, sagde Birthe Neumann og fortsatte:

– Jeg vil ikke sige, at det har været nemt, men det har været en fornøjelse hele vejen igennem

De kendte strømmede til

Til gallapremieren havde hun opbakning af sin ægtemand, 86-årige Paul Hüttel, og instruktøren Bille August var naturligvis også med samt op mod 50 kendte danskere, der glædede sig til at se den nye film.

Herunder blandt andre Ghita Nørby, Trine Dyrholm, Claus Elming, Amalie Dollerup, Keld og Hilda Heick, Lars Mikkelsen, Anette Støvelbæk, Mette Bluhme Rieck, Camilla Ottesen, Mia Lyhne og mange mange flere.

Se alle de kendte på den røde løber i galleriet i toppen af artiklen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden