30. maj. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Debuterer i Cirkusrevyen: Gode råd fra Amalie Dollerup

Anette Støvelbæk, Amalie Dollerup og Merete Mærkedahl.
Anette Støvelbæk, Amalie Dollerup og Merete Mærkedahl.
Foto: Dan Mariegaard
Merete Mærkedahl satser på at kunne være med i både Cirkusrevyen og "Badehotellet", hvis der skal optages en ny sæson af TV 2's successerie næste sommer.

Cirkusrevyen er aflyst i 2020, men heldigvis kommer der igen til at være masser af grin i teltet på Bakken til næste år.

Med på holdet i 2021 er blandt andre Merete Mærkedahl, som mange kender fra ”Badehotellet”, og til næste år kan man opleve hende hele sommeren i Cirkusrevyen.

Sparret med Amalie Dollerup

Det er også i denne periode at optagelserne til ”Badehotellet” plejer at være i gang.

Om der kommer endnu en sæson, der skal laves næste år, er ikke offentliggjort, men i så fald håber Merete Mærkedahl, at hun kan klare begge ting. Det gjorde ”Badehotellet”-kollegaen Amalie Dollerup også, da hun var med i Cirkusrevyen i 2018.

- Jeg har talt med blandt andre Amalie Dollerup om, hvordan det er at være derude. Hvis hun kunne få det til at hænge sammen dengang, håber jeg også, jeg kan. Revyen spiller jo om aftenen, og vi optager om dagen, fortæller Merete Mærkedahl.

Revy er som en lille familie

Hun glæder sig til at være en del af holdet i Cirkusrevyen.

- Det er som en lille familie at være med i en revy. Især Cirkusrevyen, fordi den spiller i så lang tid. Det kan jeg rigtig godt lide, og det er også det, der er så dejligt ved ”Badehotellet”, siger hun.

Når Merete Mærkedahl næste år skal være med i Cirkusrevyen, bliver det i selskab med Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Olsen, Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard.

Læs mere om: