Fredag, 17. marts 2023 — af Christinna Braun

Dejligt billede: Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen i byen med børnebørnene

Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig. 
Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig. 
Foto: Thomas Laursen
Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen havde taget børnebørnene med til Den Lille Kulturnat.

Det danske stjernepar Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen havde sent fredag eftermiddag deres to børnebørn, Olga på fire og Norma på et år, med til Den Lille Kulturnat på Frederiksberg Bibliotek.

Med til det hyggelige arrangement var også børnenes mødre, Ida-Marie Helmig og Ulrikke Toft Simonsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For kort tid siden kunne Ulrikke Toft Simonsen og kæresten Brian, som går under kunstnernavnet Lord Siva, afsløre, at de venter deres andet barn. 

Arrangementet på Frederiksberg Bibliotek er inspireret af Renée Toft Simonsens bog ”Børnene fra Sølvgade”, og Renée havde fuld opbakning af familien, som deltog i den festlige oplevelse, hvor man bl.a. kunne blive sminket, tegne og lave mulepose.

Fra 18-20 er arrangementet for store børn, og her er festligt dragshow i børnehøjde med Diana Diamond og Di Di Cancerella - et show, der er blevet heftigt debatteret. 

Herunder ses Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen med døtrene og børnebørnene.

Ulrikke Toft Simonsen, Norma, Thomas Helmig med Olga og Ida-Marie Helmig. 
Foto: Mikael Rieck
Renée Toft Simonsen på Frederiksberg Bibliotek. 
Foto: Mikael Rieck

Frederiksberg Bibliotek skriver selv således om arrangementet:

Vi fejrer mangfoldigheden og udfolder alle vores stemmer, inspireret af den rørende og livsbekræftende roman "Børnene fra Sølvgade" af Renee Toft Simonsen. Hvem vil du være, hvordan vil du lyde, hvordan vil du se ud?

Vi har sammensat et program med aktiviteter for hele familien - og man behøver bestemt ikke at kende historien på forhånd for at være med: Kom og syng med på fællessange, mal jer fine, skøre eller farlige, besøg lejligheden på Sølvgade og tryk statements på muleposer.

"Børnene fra Sølvgade" handler om fire forældreløse børn, der bor alene – men som møder Miss Nelly, der bliver deres hushjælp og reserveforælder. Miss Nelly er en mand med nederdel, højhælede støvler og strithår, og han giver børnene tryghed og en forståelse for, at det er okay at være anderledes. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden