Derfor sælger syg Stig Elling sit elskede sommerhus

Stig Elling

Stig Elling

Foto: Gregers Overvad
Den tidligere rejsekonge og nu Parkinsonramte Stig Elling har sat sit elskede sommerhus til salg som konsekvens af sin sygdom.

I 2020 fik Stig Elling den frygtelige besked: "Du har Parkinson", men som samtidig gav ham forklaringen på, hvorfor han over længere tid havde haft svært ved at gå og havde en stemme, der blev svagere og svagere. 

- Livets afslutning kommer til os alle sammen, men det her kommer sgu så brat. Jeg dør måske ikke af den her sygdom, men den kan bevirke, at jeg bliver totalt handicappet, lød det ærligt fra Stig Elling i et interview med BILLED-BLADET i januar 2020.

Sagde aldrig nej til fest og farver

Her tilskrev han også sin sygdom et liv i overhalingsbanen. Han sagde aldrig nej til arbejde eller fest. Fuld fart frem gennem hele 57 år i en rejsebranche med sjov og ballade og hygppige rejser.

Stig Elling og manden Steen
Foto: Gregers Overvad

Stig Elling og manden Steen

Sommerhuset sat til salg

Og nu har sygdommen sat endnu en begrænsning for den rejseglade levemand. Stig Elling, 74, og og manden Steen har nemlig sat deres elskede arkitekttegnede skagensgule sommerhus i Rågeleje til salg, fordi Stig Elling ikke længere kan gå i det kuperede terræn.

- Det er svært at sige farvel, for det er mit yndlingssted, siger Stig Elling i denne uge til Se og Hør og fortæller også ugebladet, at han psykisk ikke er på toppen for tiden, og at han savner branchen.

Det 100m2 store sommerhus har dannet rammen Stig og hans mand Steens somre gennem 30 år og huset bliver nu sat til salg for 2,1 mio. kroner, skriver Se og Hør.

Søger du abonnement på BILLED-BLADET?Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden