Derfor vil Puk Elgårds søn gå i forældrenes fodspor

Robin og Puk Elgård 

Robin og Puk Elgård 

Foto: Hanne Juul
Puk Elgård og Lothar Friis' søn, Robin, drømmer om at gå i sine kendte forældres fodspor og kombinere deres erhverv. Han drømmer om at blive udenrigskorrespondent.

Fredag aften havde Puk Elgård sin søn, Robin, med til BILLED-BLADETs store TV-GULD-fest på d’Angleterre.

Hendes mangeårige kæreste, Lothar Friis, var på rejse i Tanzania, og derfor havde Puk Elgård selskab af parrets 18-årige søn i stedet for. 

Robin vil være korrespondent

Og trods sin unge alder har Robin allerede en ide om, hvad han gerne vil bruge fremtiden på – han vil nemlig gerne gå i forældrenes fodspor.

- Jeg har jo prøvet at vride min hjerne omkring, hvordan jeg kan kombinere det at være jægersoldat og studievært. Min ambition er at stå foran kameraet. Jeg er ikke nervøs for det og vil det rigtig gerne. Jeg har planer om at blive udsendt som udenrigskorrespondent, fortalte Robin, der har fuld opbakning fra sin tv-erfarne mor.

Puk Elgård støtter sønnen

- Jeg har verdens bedste job. Robin er velformuleret, skriver godt, og sproget og modet er der. Så hvorfor ikke, lød det fra Puk Elgård.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Puk Elgård debuterede på tv i 1995. Hendes kæreste, Lothar Friis, er tidligere jægersoldat, men heller ikke han er uvant foran kameraet.

Han var ekspeditionsleder i TV 2-programserien "Ingen kære mor - alene i junglen". 

Foto: Jesper Sunesen
Lothar Friis, Puk Elgård og sønnen Robin i 2011. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden