20. maj. 2019
Af Annemette Mikkelsen

Det skal Leonora fra Melodi Grand Prix lave nu

Leonora Colmor Jepsen. 
Leonora Colmor Jepsen.
Foto: Thomas Laursen
Det endte med en flot 12. plads for Leonora Colmor Jepsen ved dette års Eurovision. Men i den næste tid er der stadig smæk på kalenderen.

”Love is forever”, sang Leonora Colmor Jepsen fra sin store, blå stol midt i spotlightet på den store Eurovision-scene. Og det gav hende en flot 12. plads. Men nu hvor den sidste strofe er sunget, har hun vendt snuden mod Danmark. Og Leonora Colmor kunne lige nå en helt særlig ting – nemlig sin lillesøsters konfirmation. Hun skulle konfirmeres dagen efter den store finale.

- Det er rart, at jeg når hjem. Fordi det er da en speciel dag, lyder det fra sanglærken.

På vej til Finland

Det er dog ikke længe, at Leonora kan have fødderne på dansk jord. For allerede dagen efter sin søsters konfirmation, pakker hun nemlig kufferten endnu engang. For hun og Anna-Flora drager nemlig til skøjteseminaret ”Olympic Development Project” i Finland.

- Vi arbejder godt sammen på skøjtebanen. Jeg laver hendes koreografier, og jeg træner hende også nogle gange, fortæller den tidligere eliteskøjteløber.

https://imgix.billedbladet.dk/leonora_og_anna-flora.jpg
Leonora Colmor Jepsen med sin lillesøster, Anna-Flora, på vej Finland.
Foto: Privat

Håber at få startet karrieren

Leonora har for tiden sabbatår, efter studenterhuen blev sat på i sommer. Fremtidsplanerne er et muligt højskoleophold, og så er drømmen ellers helt klar:

- Jeg håber at få startet musikkarrieren. Måske leve af det. Og så kommer der forhåbentlig et album eller en EP, lyder det.

Læs mere om: