Fredag, 10. marts 2023 — af Caroline Andersen

Ditte Julie fra Den store bagedyst: Sådan går det med kærligheden

Ditte Julie Jensen
Ditte Julie Jensen
Foto: Dan Mariegaard
Ditte Julie Jensen har i øjeblikket ekstra meget kærlighed omkring sig.

Ditte Julie Jensen fra “Den store bagedyst” kunne på den røde løber fortælle, at der for tiden er kærlighed til mange ting.  

– Kærligheden går fint. Jeg er meget glad, og jeg nyder min nye tilværelse. Jeg har fået enormt meget kærlighed til mig selv, og jeg hviler i, hvem jeg er. Jeg har kærlighed til mit hus og kærlighed til mine børn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ditte Julie har to børn, Karla og Albert, sammen med hendes eksmand Marck Torpgaard. Parret blev i 2019 blev skilt efter 12 år sammen.

Det er ikke længe siden, at Ditte Julie købte et hus på Amager, som hun valgte at totalrenovere. Ved siden af husrenoveringen har Ditte Julie alligevel haft tid til at finde en sød mand.

– Jeg har mødt et menneske, som jeg synes, er enormt spændende. Jeg har ikke sådan en: “Årh jeg har mødt kærligheden”, men jeg har mødt en, jeg synes er virkelig, virkelig skøn at tilbringe tid sammen med, sagde Ditte Julie Jensen til BILLED-BLADET.

Tilbage i juni gik "Den store bagedyst"-stjernen og ekskæresten Joakim Skak fra hinanden. Men nu tyder det på, at Ditte Julie Jensen måske har fundet melodien med en anden.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden