Mandag, 8. maj 2017 - af Majken Munk

Dot Wessman efter datterens ulykke: Jeg har valgt livet

Dot Wessman
Dot Wessman
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Lige siden sin yngste datters voldsomme trafikuheld i 2015 har bakkersangerinde Dot Wessman kæmpet.

Det er to år siden, at Dot Wessmans yngste datter Johanne kørte galt og blev alvorligt skadet. Og siden da har hverdagen ikke været den samme for medlemmerne af Wessman-familien.

Det har ramt hele familien hårdt, men Dot Wessman har taget et vigtigt valg om ikke at opgive livet på trods af dets udfordringer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg har slet ikke fundet ud af en måde at leve med det på, men jeg lever. Og det har jeg besluttet mig for, at jeg vil. Hvis du ikke vil tage alt det ind, som er vidunderligt ved livet, så kan du lige så godt lade være med at leve. Hvis jeg selv oplever livet og tager det til mig, så kan jeg bedre give det videre. Hvis jeg var nedbrudt, hvad skulle mine to børn så spejle sig i, siger hun.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Dot Wessman: Kan ikke finde noget godt ved ulykken

Det er ikke som sådan en bitter Dot Wessman, der taler ud to år efter sin datters trafikuheld, men det er en uforstående mor, der absolut ikke er afklaret med, hvad der er sket med hendes datter. 

– Der bliver altid sagt, at man på et tidspunkt i en stor ulykke finder et eller andet, der var godt. Det kommer jeg aldrig til. Jeg tror ikke, at jeg kan forlige mig med det, siger hun.  

– Alt er forandret. Og der er kun én ting, der er blevet nemmere i mit liv. Og det er, at jeg ikke er bange for noget mere, fordi det værste er sket. Mit liv er ikke mere det samme. Men jeg lever det, og jeg vil gerne, fortæller hun med livskraft i stemmen, for Dot Wessman er en fighter.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden