Dramatisk: Grådkvalt Tina Lund kommer med bøn

Tina Lund, arkivfoto. 

Tina Lund, arkivfoto. 

Foto: Birger Storm
Tina Lund og familien har været udsat for et stort indbrud i deres hjem.

Det er ikke længe siden, Tina Lund, Allan Nielsen og børnene Lilly og Louis flyttede hjem til Danmark fra Dubai, hvor de har boet i mange år.

Desværre har begyndelsen på deres nye liv i Danmark ikke været det, de havde håbet på.

Familien fik forleden en rystende forskrækkelse, da de var udsat for et stort indbrud i deres hjem i Nordsjælland.

Indbrudstyvene har endevendt deres hjem og blandt andet stjålet Tinas vielsesring, fortæller hun om i flere opslag på Instagram, hvor hun også viser billeder af hjemmet, som tyvene har efterladt det.

BILLED-BLADET har fået lov til at dele opslagene.

”HJÆLP hvis i ved noget🙏🏻🙏🏻🙏🏻 indbrud i vores hjem. De har taget ting som ikke kan købes igen. Plus tasker, smykker og meget mere. Tak til nordsjællands politi som nu er på sagen. Jeg håber virkelig at de indbrudstyve bliver fundet. Tanken om at jeg aldrig ser min vielsesring igen gør så ondt 😢 Vi tager imod alle tips. Jeg vil give en findeløn hvis min ring bliver fundet 🤞🏻 jeg har grædt hele morgen,” skriver Tina til dette opslag herunder.

 

I et andet opslag uddyber Tina Lund, hvad der er sket, og hvorfor det gør hende så ked af, at netop vielsesringen er blevet stjålet.

”Jeg er så ked af det. Det er så Grænseoverskridende at der er nogen som har brudt ind i vores hjem og stjålet så mange ting som ikke er deres. Især min vielsesring som var meningen min datter skulle have på et tidspunkt. Den betyder utrolig meget for mig. Jeg vil ligge nogle billeder op af den i håb om der måske er nogen som finder den. Jeg giver en findeløn til dem som finder den 🤞🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Der står Allan 20-08-2011 inden i den. Jeg vil så gerne have den tilbage 🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Jeg er i chok og ked af det. Jeg er taknemmelig for at der ikke er sket noget med vores hunde og med hende som passer vores hunde imens vi er til stævne,” skriver Tina Lund til opslaget herunder.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden