Tirsdag, 10. april 2018 — af Trine Larsen

Du kan også komme med: Anne-Mette Rasmussen tilbage på dansegulvet

Anne-Mette Rasmussen
Anne-Mette Rasmussen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Det professionelle dansepar Soffi og Jesper Dalsgaard laver en unik danseturnering, hvor amatører danser med professionelle. Også "Vild med dans"-veteranen Anne-Mette Rasmussen er med.

For første gang nogensinde i Danmark afholdes der søndag den 15. april en danseturnering på Hotel Marriott i København, hvor amatører danser med professionelle. Konkurrencen hedder Copenhagen Super Dance, og er en ProAm-turnering, en slags "Vild med dans" i virkeligheden.

Soffie Dalsgaard, Jesper Dalsgaard
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Ligesom "Vild med dans"

Denne enestående mulighed i København er skabt af danseparret Soffi og Jesper Dalsgaard, der begge tidligere har medvirket i "Vild med Dans", og denne turnering fungerer ligesom TV-konceptet. For også her kan amatørdansere stille op i konkurrencer med deres professionelle partnere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Således stiller tidligere statsministerfrue Anne-Mette Rasmussen op sammen med sin professionelle danselærer, Jesper Dalsgaard, som hun har danset med i et år. Siden Anne-Mette Rasmussen medvirkede i "Vild med Dans" i 2008, hvor hun dansede sig til en fjerdeplads, har dansen spillet en stor rolle i hendes liv, og dans er samtidig blevet en af hendes foretrukne motionsformer.

Anne-Mette Rasmussen i turnering

Ved Copenhagen Super Dance på søndag stiller Anne-Mette Rasmussen nu op i en turnering for første gang, og her kommer hun til at møde dansere fra hele verden, når hun glider på gulvet sammen med sin danselærer.

Den store danseturnering med amatører og professionelle dansere sammen gør, at alle kan udleve deres "Vild med dans"-drøm og få den opfyldt enten ved at stille op eller blot nyde dem, der allerede har taget springet.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Den verdensomspændende danseturnering, som altså finder sted for første gang i Danmark, afsluttes søndag aften med et stort gallashow, hvor der naturligvis også danses, og hvor man selv kan prøve kræfter på dansegulvet.

For de hurtige er der endnu billetter, og prisen er 150 kroner for en billet til dagtimerne, mens billetter til dagens danse og gallafesten om aftenen koster 600 kroner. Alle bestilles de på Copenhagensuperdance.com

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden