Dusør forhøjet for Guld-Haralds stjålne medaljer

Rudi og Harald Nielsen

Rudi og Harald Nielsen

Foto: Jeppe Michael Jensen
Tyveriet af de godt 50 medaljer som var en del af en udstilling om fodboldspilleren Harald Nielsens enestående karriere, har gjort så stort indtryk på alle, at dusøren nu er forhøjet til 25.000

I BILLED-BLADET i denne uge skriver vi om tyveriet af en ramme med godt 50 medaljer, som fodboldspilleren Harald Nielsen, kaldet Guld Harald, fik gennem sin karriere, og hustruen, Rudi Nielsens indtrængende bøn til tyven om, at aflevere medaljerne tilbage.

Dusøren forhøjet og frit lejde

Tyveriet skete i ugen før påsken, hvor medaljerne blev stjålet fra en montre i Arena Nord i Frederikshavn, hvor de var udstillet sammen med en række andre memorabiliter. I første omgang blev der udlovet en dusør på kr. 5.000, men nu har private givere gjort, at dusøren er forhøjet til hele 25.000 kr. Dusøren udbetales for oplysninger der kan føre til, at  de ca. 50 medaljer kommer tilbage.

- Det er en flot dusør, det glæder mig meget at der er flere, som gerne vil gøre noget, så vi får medaljerne tilbage, siger Rudi Nielsen der håber, at beløbet kan få tyven til, at aflevere medaljerne tilbage, for der er samtidig givet frit lejde for personer, der kan lede os til medaljerne, eller hvis tyven vil aflevere dem tilbage.

- Jeg må bare appellere til tyven og håbe på det bedste. For os i familien er de medaljer uerstattelige. Derfor håber og beder jeg til, at nogen vil give os et tip, så vi kan få dem igen. Det vil gøre mig SÅ glad, siger Rudi Nielsen, der efter Harals Nielsens død i august 2015, sammen med datteren Heidi og sønnen Henrik, udlånte medaljerne og andre effekter til udstillingen i Arena Nord. 

- Vi kan kun håbe og bede til, at tyven gør det rigtige, eller at nogen ved noget, som de vil fortælle os, siger Rudi Nielsen trist over, at det overhovedet kunne ske. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Vi håber at den forhøjede dusør giver os medaljerne igen, eller at vi får seriøse henvendelser der kan føre os til de stjålne medaljer.Og ikke, som den opringning vi fik i ugens løb fra  en ukendt person, der fortalte at han vidste hvor medaljerne var - hvis vi bare lige overførte de 5.000 kr. til hans konto, så kunne vi få oplysninger om hvor medaljerne var, fortæller Per Malmberg fra Arena Nord, der fortsat kan kontaktes på tlf. 28 55 04 80 eller [email protected], hvis du har hørt eller set noget.

Læs hele historien i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden