19. nov. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Efter ekstremt udfordrende tid: Sådan har Finn Nørbygaard det nu

Finn Nørbygaard
Finn Nørbygaard
Foto: Hanne Juul
På en vigtig aften i Moltkes Palæ i København fortalte Finn Nørbygaard om, hvordan han har det efter sin skilsmisse.

Finn Nørbygaard var på gæstelisten, da Børnediabetesfonden forleden inviterede til Rock the Cure Galla midt i København.

Den 71-årige entertainer, psykoterapeut og foredragsholder blev varmt modtaget af en af de bærende kræfter bag gallabegivenheden – Michael Manniche.

Den tidligere fodboldstjerne gav Finn en ordentlig herrekrammer, og det fik den gode Nørbygaard til at smile bredt og knytte næven som tak for velkomsten til den festlige aften i Moltkes Palæ.

Finn Nørbygaard og Michael Manniche
Finn Nørbygaard og Michael Manniche
Foto: Hanne Juul

Man kan jo altid bruge lidt ekstra varme og kærlighed, og Finn Nørbygaard har oplevet en udfordrende tid de senere år både privat og professionelt.

Sådan går det med Finn Nørbygaard

Men hvordan går det så egentlig med Finn lige her og nu?

–Jeg synes, jeg er et meget spændende sted. Jeg har jo lavet en lille knopskydning i forhold til den rene showbiz, hvor jeg bestemt har været i en del år. Nu er jeg foredragsholder. Det er det, jeg lever af, og så har jeg klienter sådan ind imellem, og det er de to ting, jeg sådan beskæftiger mig med, siger Finn Nørbygaard til BILLED-BLADET og fortsætter.

– Spændende, spændende knopskydning synes jeg. Næste år har jeg en lang turné i foråret, hvor jeg skal lave nogle workshops, som også er rimelig nyt for mig faktisk. Det er for det Danske Beredskab. Det er en ny lille afdeling for mig. Men jeg må sige, at det med foredragene passer godt til min alder. Showbizzen er udlevet. Jeg havde mine 25 år. Det er fint. Nu skulle der ske noget andet, og det kommer sådan helt naturligt. Jeg er meget tilfreds. Meget glad. 2023 har været et fantastisk år, lyder det fra Nørbygaard, der blev skilt først på året.

Blev skilt 1. januar

– Jeg blev skilt her den 1. januar i år og bor nu på Østerbro i København. Jeg er meget tilfreds med at bo på Østerbro, som jeg jo ikke kendte på forhånd. Jeg bor lige ved Gunnar Nu Hansens Plads sådan lige ved Fælledparken, og det er jeg meget glad for, kommer det fra Finn, før han tager hul på en hyggelig aften i godt selskab.

Fokus på børnediabetes

Børnediabetesfonden – tidligere Børnediabetes – Type 1, som inviterede til indsamlingsfesten Rock the Cure Galla,, blev stiftet i 2019 af forældre og pårørende til type 1 diabetikere.

Formålet er at indsamle og uddele midler til brug for forskning, behandling og udbre­delse af viden om diabetes type 1.

Læs mere om: