Emil Midé Erichsen fældede en tåre: Deler billede med sin OL-favorit

Emil Midé Erichsen. 

Emil Midé Erichsen. 

Foto: Hanne Juul
Emil Midé Erichsen følger med hos sin OL-favorit fra sidelinjen.

Sejlerstjernen Anne-Marie Rindom har flere gerne fået stor ros af kronprins Frederik, og nu melder en anden sig på banen i rosekøen. Én, der bestemt også holder af at sejle.

Emil Midé Erichsen, som mange nok har fulgt på diverse rejser på vandet med familien Midé/Beha Erichsen, er også kæmpe fan af den 30-årige Anne-Marie Rindom.

Anne-Marie Rindom giver den lige nu gas til OL i Tokyo, hvor hun kæmper for at få metal med hjem til Danmark.

Desværre endte racet fredag ikke, som forventet.

Blev diskvalificeret

Anne-Marie Rindom kunne have afgjort det hele i dag og havde været sikker på guldet, hvis ikke det var på grund af en dum fejl, som fik hende diskvalificeret.

I går, torsdag, delte Emil Midé Erichsen det sødeste billede af ham selv og favoritten Anne-Marie Rindom, hvor han skrev nogle opløftende og rosende ord om den 30-årige sejlerstjerne.

BILLED-BLADET har fået lov til at dele opslaget.

- Til OL i 2016 sejlede Anne-Marie Rindom sig til en bronzemedalje - nu er hun godt på vej til at bytte den til en af guld!

Jeg har kendt Anne-Marie, siden hun som ungdomssejler tværede mig på vandet først i Europa-jolle og siden i Laser-jolle. Hun har altid været irriterende god! Engang var det frusterende, nu er det bare fedt. Planen dengang var: deltag i 2012, medalje i 2016 og guld i 2020. Jeg håber Anne-Marie holder sig til planen!, skrev Emil Midé Erichsen blandt andet til opslaget.

Efter diskvalifikationen rettede Emil Midé Erichsen i opslaget og tilføjede reaktionen på den triste besked.

- UPDATE: Anne-Marie Rindom, jeg tror, vi alle føler med dig! Jeg fældede i hvert fald en tåre. Drønærgerlig dag, men kæmpe cadeau til måden du står frem på! Jeg tror på dig - Søndag bliver din dag!, skriver Emil Midé Erichsen.

Anne-Marie Rindom fører stadig, og hvis hun sejler, som hun plejer, har hun stadig en chance for at hive guldet med hjem på søndag.

 

Se hele Emil Midé Erichsens opslag herunder.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden