Torsdag, 25. oktober 2018 — af John Lautrup

Erik Brandt: Jeg savner Margit hver dag

Erik Brandt
Erik Brandt
Foto: Martin Høien
Erik Brandt er ovenpå igen efter sit alkoholmisbrug og kunne i aften nyde premieren på DR K's dokumentarserie om hans kone, Margit Brandt.

Erik Brandt, 75 år, er glad og stolt over, at DR K i aften tog hul på en dokumentarserie i fire afsnit med titlen "Margit Brandt - 20 år og verdensstjerne".

I hans eget liv var det danske mode-ikon ikke bare en verdensstjerne. Hun var STJERNEN!

- Margit var min store kærlighed. Jeg savner hende hver dag. Da hun døde, begyndte jeg at hælde for mange drinks op. Ikke fordi jeg fik det bedre af det. Tværtimod. Jeg græd hele tiden, sagde han fornylig til BILLED BLADET i forbindelse med en anden DR-dokumentar om hans og andre kendtes alkoholmisbrug. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kan ikke tåle alkohol

Erik Brandt er kommet ovenpå igen og har lovet sig selv og døtrene, Emilie og Julie, at han ikke drikker mere. Han har i sin høje alder erkendt, at han ikke kan tåle det.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Og derfor vil han ikke mere tage chancen. Han ønsker heller ikke, at drikkeriet skal skygge for hans livsværk: Opbygningen af et succesrigt modeimperium med Margit Brandt som den kreative motor, mens han tog sig af forretningen. 

Men når man spørger ham, hvad han er allermest stolt af i sit liv, er det ikke successen og det økonomisk uafhængige liv, den har sikret ham. 

- Mit ægteskab med Margit og mine børn, svarer han uden tøven. 

Margit Brandt led af lungesygdommen KOL og døde i 2011.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden