Erik Brandt: Prins Henrik er fantastisk

- Jeg sætter pris på trofasthed, god opførsel, at holde sit ord og frem for alt humor, siger Erik Brandt til Berlingske.

- Jeg sætter pris på trofasthed, god opførsel, at holde sit ord og frem for alt humor, siger Erik Brandt til Berlingske.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Prinsgemalen er det menneske, der har gjort størst indtryk på den snart dansende modelegende.

Om en lille uge indtager 70-årige Erik Brandt dansegulvet og TV-skærmene i premieren på årets "Vild med dans".  Det har fået Berlingske til at stille den farverige modelegende en række spørgsmål om, hvad der optager ham - udover den store dansekonkurrence. Blandt andet røber Erik, hvor han gerne vil rejse hen.

- Til Bali. Jeg havde et hus på den nordlige side, men solgte det for et par år siden, fordi Margit ikke kunne rejse så meget. Det har jeg fortrudt, for det er et helt fantastisk sted med så venlige og søde mennesker. Det er et sted, jeg savner.

Forinden kan det dog godt tænkes, at Erik Brandt anskaffer sig et nyt køretøj. - Det næste, jeg køber, er en gul Bentley. Ingen bestemt model, den skal bare være gul. Det kræver, at relanceringen af Margit Brandt Design går godt, men jeg er optimistisk. Jeg kører i øjeblikket i en 12 år gammel Golf og vil prøve noget nyt. More mig i en gul Bentley og blæse på, hvad folk siger, røber han til Berlingske.

Avisen har også bedt Erik om at fortælle, hvilket menneske, der har gjort størst indtryk på ham.

- Det er prins Henrik. Han er vidende, belæst og vanvittigt morsom. Han har i den grad klasse og er et charmerende og vidunderligt menneske. Han hilser på alle og har været min rigtig gode ven i mange år. Nu, hvor jeg spiller tennis igen, må jeg spille ham op til nettet, så han kan tabe den mave, han har fået sig, siger Brandt, der i øvrigt selv har tabt sig 25 kilo.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden