Mandag, 4. oktober 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Esben Dalgaard efter kræftdiagnose: Derfor er han alligevel glad

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kræften er vendt tilbage hos Esben Dalgaard, men midt i den svære tid glæder skuespilleren sig over, at hans åbenhed om sygdommen har fået mange til at tjekke deres egne modermærker.

Esben Dalgaard blev i 2012 ramt af modermærkekræft, og midt i december kunne den 45-årige skuespiller fortælle, at han desværre er blevet ramt af den frygtelige sygdom igen, og at den denne gang har spredt sig til blandt andet leveren.

Esben Dalgaard er uhelbredeligt syg, men han er i behandling med immunterapi, og det ser ud til at virke, og det giver håb.

Esben Dalgaard er i behandling

- Jeg skal være i behandling i mindst et år, men jeg har stort set ingen bivirkninger. Så jeg lever, som jeg plejer med min skønne familie og arbejder for fuld skrue, fortalte Esben Dalgaard for nylig til BILLED-BLADET.

Midt i den svære tid er der dog også noget, som skuespilleren glæder sig over. Det at han er så åben omkring sin sygdom har nemlig gjort, at mange andre nu er begyndt at få undersøgt deres modermærker.

Hundredevis af beskeder 

- Jeg har fået i hundredevis af beskeder fra kvinder, der fortæller, at nu er deres mænd endelig gået ned og har fået tjekket deres mærker, eller også har de selv gjort det. Og det betyder bare, at der kommer fokus på, at lige præcis den sygdom jeg desværre har og er reklamesøjle for, er en farlig sygdom, fortalte Esben Dalgaard til Se og Hør, da han onsdag aften var til gallapremiere på den nye James Bond-film.

Han så filmen med sin far og bror, der ligesom ham selv er store fans af agent 00.

Esben Dalgaard glædede sig til at opleve David Dencik i filmen. De to kollegaer er netop nu også højaktuelle i den nye thrillerserie ”Kastanjemanden”, der kan ses på Netflix.

Se hele interviewet med Esben Dalgaard fra gallapremieren i videoen herover. 

Foto: Dan Mariegaard

Se også billederne af de mange andre kendte gæster i galleriet herunder. 

Galleri: Premiere på James Bond-filmen No time to die

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden