Onsdag, 24. maj 2023 — af Caroline Andersen

Få dage inden brylluppet deler Frederik Haun følsomt budskab: Jeg levede i benægtelse

Frederik Haun og Morten Kjeldgaard
Frederik Haun og Morten Kjeldgaard.
Foto: Martin Høien
På søndag skal Frederik Haun og Morten Kjeldgaard give deres endelige "ja" til hinanden, når de skal giftes i på Sonnerupgaard Gods i Hvalsø. Men vejen til kærligheden har ikke været nem for bagedyststjernen Frederik Haun.

I et sårbart opslag på Instagram åbner den tidligere bagedyststjerne op for, hvilke udfordringer han har haft med sin seksualitet tidligere i sit liv. Han havde nemlig aldrig regnet med, at han skulle gå ned ad kirkegulvet med en mand.

– For 10 år siden havde jeg aldrig troet, at jeg skulle blive gift med en mand. Det var ikke en mulighed. Jeg ville ikke stå ved, hvem jeg var og levede et liv i benægtelse … Jeg havde ikke modet til at springe ud og var bange for konsekvenserne, skriver Frederik Haun i opslaget på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men Frederik Haun fandt modet, og fik fortalt venner og familie, at han var homoseksuel. Et valg, han den dag i dag, er glad for, at han tog. Modtagelsen var nemlig fyldt med både kærlighed og accept.

– I dag er min seksualitet ikke noget jeg tænker over. Den definerer mig ikke. Jeg er bare mig, og min kærlighed til Morten er det bedste der nogensinde er sket i mit liv – han gør mig lykkelig, afslutter Frederik Haun i opslaget, hvor han har delt et billede af parret.

Selv om Frederik Haun er kendt fra "Den store bagedyst", så er det ikke ham, der skal stå for bryllupskagen på den store dag. Parret har nemlig valgt at overdrage arbejdet til andre kyndige hænder, der skal stå for den traditionsrige kage.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden