Torsdag, 16. juni 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Fantastisk billede: Derfor er Jacob Riising klædt ud som Otto Leisner

Jacob Riising

Jacob Riising

Foto: Morten Mejnecke
De fleste herhjemme kender Jacob Riising som tv-vært, men nu springer han ud i rollen som en anden populær tv-vært - nemlig selveste Otto Leisner.

I årevis har Jacob Riising været en populær tv-vært, men det bliver i en helt anden rolle, man kan opleve ham næste år.

Han springer nemlig ud som skuespiller i Ditte Hansens og Louise Mieritzs kommende serie ”Dansegarderoben”.

 

Serien foregår i 1975 og følger otte unge og kønne kvinder, der er sluppet gennem nåleøjet og har fået drømmejobbet som dansepiger i Cirkusrevyen.

I serien medvirker blandt andre Marie Bach Hansen, Mille Lehfeldt, Anders W. Berthelsen, Esben Dalgaard og Helle Dolleris samt altså Jacob Riising.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og det er ikke en hvilken som helst rolle, den 44-årige tv-vært har fået, for i den nye tv-serie skal han spille tv-legenden over dem alle.

”Havde i dag fornøjelsen af at spille selveste Otto Leisner i TV 2’s nye tv-serie ”Dansegarderoben”, skriver Jacob Riising i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

Med brunt jakkesæt og stort, matchende slips samt bølgende lokker er det tydeligt at se, at han ligner Otto Leisner i spidsen for tv-programmet "Den gyldne pil". 

Den ikoniske tv-vært levede fra 1917-2008, og han stod i spidsen for et væld af programmer – blandt andet seerhits som ”Fup eller Fakta”, ”Kvit eller dobbelt” og ”H.O.P.L.A.”.

Man kan se Jacob Riisings version af Otto Leisner i ”Dansegarderoben”, som får premiere på TV 2 i 2023.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden