Søndag, 3. maj 2020 - af Trine Larsen

Fester løs i Schweiz trods isolation

Susan Astani-Kjær og Christian Kjær
Foto: Ole Bjørk
Millionærparret, advokat Christian Kjær og hustruen, læge Susan Astani-Kjær har brugt det meste af den sidste måned på at feste. De har har nemlig ikke færre end fire fødselsdage, deres kærlighedsdag og bryllupsdag at fejre.

Trods hjemmeisolation så har Christian Kjær og Susan Astani-Kjær festet sig gennem det meste af april måned, og der er blevet lavet en del lagkager i køkkenet hjemme i deres hus i Schwetz, hvor parret nu bor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Først kunne Christian Kjær og Susan Astani-Kjær fejre seks års bryllupsdag 9. april. Parret blev gift i Caribien med bedstevennen prins Henrik som forlover.

Christian Kjær fyldte 77 år 22. april og samme dag havde parret også kærlighedsdag, idet de mødtes på Christian Kjærs fødselsdag for 11 år siden.

Tre dage efter parrets specielle dag fyldte Susan Astani-Kjærs datter, Stella, 14 år, 25. april. Det skulle selvfølgelig også fejres og knapt var lagkagen spist, før Kjær-parrets eneste fælles barn, sønnen Alexander fyldte 8 år, 30. april.

Familien fejrede Alexander. 
Foto: Privat

 

Kun to dage senere, 2. maj kunne Susan Astani-Kjær og familien så fejre ældste-sønnen Sams 26 års fødselsdag. Han er også flyttet til Schweiz efter at have læst international lov og taget en master i international business på Nova University i Florida.

 Kun Susan Astani-Kjærs tredje søn, Leon, falder udenfor den flere uger lange festivitas. Han fylder 13 år i september, men har selvfølgelig været med til fejre sine søskende og forældrene.

- Det har været nogle dejlge dage og skønt at kunne gøre lidt ekstra for børnene, som jo alle sammen er hjemme på grund af Corona-sitiationen, siger Susan Astani-Kjær og fortæller, at alle har det godt og er ved godt mod, men at de glæder sig til at situationen bliver bedre.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden