Søndag, 28. februar 2021 — af Trine Larsen

Finn Nørbygaard bliver tv-vært

Finn Nørbygaard
Finn Nørbygaard
Foto: Hanne Juul
Komikeren, foredragholder og terapeut, Finn Nørbygaard, kan nu sætte endnu en titel på visitkortet. For snart debuterer han som tv-talk-show vært med kendte menneskser i et program, som hedder "Hånden på Hjertet", fordi han gerne vil have gæsterne til at "grave et lag dybere".

Komiker og foredragsholder Finn Nørbygaard bliver ny tv-vært. Det sker på stationen DK4, hvor han torsdag 4. marts har premiere som tv-studievært med eget talkshow.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Talk-showet er et samtaleprogram, hvor Finn Nørbygaard inviterer sine gæsterne ind til en snak om livet...og alt det, som livet indebærer for os alle sammen. Finn Nørbygaard håber, at han med programmet kommer til at "grave lidt dybere" end normalt på tv, og at gæsterne er med på, at have "Hånden på Hjertet", som udsendelserne kaldes.

Finn Nørbygaard, der lægger ud på torsdag 4.marts kl.20.00 med venstre tidligere næstformand, Inger Støjberg, men han har allerede nu lavet programmer med en række andre kendte danskere, danseren Silas Holst, frisør Dennis Knudsen, tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen og sangeren Keld Heick og politikeren Pernille Vermund.

Disse er blandt de første af ialt 12 programmer, som sendes på DK4.

Du kan se trraileren til programmet her:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden