Finn Nørbygaard bliver tv-vært

Finn Nørbygaard

Finn Nørbygaard

Foto: Hanne Juul
Komikeren, foredragholder og terapeut, Finn Nørbygaard, kan nu sætte endnu en titel på visitkortet. For snart debuterer han som tv-talk-show vært med kendte menneskser i et program, som hedder "Hånden på Hjertet", fordi han gerne vil have gæsterne til at "grave et lag dybere".

Komiker og foredragsholder Finn Nørbygaard bliver ny tv-vært. Det sker på stationen DK4, hvor han torsdag 4. marts har premiere som tv-studievært med eget talkshow.

Talk-showet er et samtaleprogram, hvor Finn Nørbygaard inviterer sine gæsterne ind til en snak om livet...og alt det, som livet indebærer for os alle sammen. Finn Nørbygaard håber, at han med programmet kommer til at "grave lidt dybere" end normalt på tv, og at gæsterne er med på, at have "Hånden på Hjertet", som udsendelserne kaldes.

Finn Nørbygaard, der lægger ud på torsdag 4.marts kl.20.00 med venstre tidligere næstformand, Inger Støjberg, men han har allerede nu lavet programmer med en række andre kendte danskere, danseren Silas Holst, frisør Dennis Knudsen, tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen og sangeren Keld Heick og politikeren Pernille Vermund.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Disse er blandt de første af ialt 12 programmer, som sendes på DK4.

Du kan se trraileren til programmet her: 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden