Torsdag, 16. marts 2023 — af Ulrik Ulriksen

Første gang siden fødslen: Michala til et brag af en fest med familien og nære venner

Michala Brylov
Michala Brylov
Foto: Hanne Juul
Der var fuld fart på festen, da familie og venner fejrede fantastiske Tage Frandsen i anledning af hans 75-års fødselsdag. Jannis Spies’ datter Michala var i fin form på den store aften, som var en speciel oplevelse for hende.

Michala Brylov var en af de store åbenbaringer på gæstelisten, da Tage Frandsen holdt fornem 75-års fest i Restaurant Josty på Frederiksberg.

Hun ankom til Tage Frandsens fejring sammen med sin mor Janni og bror Christopher.

Janni Spies og Michala Brylov
Janni Spies og Michala Brylov
Foto: Hanne Juul

Desværre havde Michala ikke sin mand Patrick med, for han var blevet hjemme for at tage sig af deres lille søn Ocean på 16 måneder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

BILLED-BLADET talte med Michala, der afslørede, at hun ikke sådan for alvor har været til fest siden fødslen, så derfor var hun lidt ekstra tændt.

Michala til fest første gang siden fødsel

– Jeg er jo ked af, at Patrick ikke er her for at fejre Tage. Nu har jeg ikke været ude, siden jeg har født, så jeg ville jo gerne have nydt aftenen med Patrick, men han er hjemme med den lille, sagde Michala, der også fortalte os, hvad hun i denne tid går og har af vigtige projekter.

– Jeg er mor. Det har simpelt hen været min beskæftigelse indtil nu. Det er det bedste og det fedeste. Og omvæltende, så det er faktisk det, jeg har brugt næsten halvandet år på nu, lød det fra Michala, før hun gik ind til Tage Frandsen og familie og venner og skålede.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden