Mandag, 27. februar 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Frederik Haun får nyt og uventet job: Det vildeste eventyr venter

Frederik Haun
Frederik Haun.
Foto: Hanne Juul
Der venter nye, spændende udfordringer forude for Frederik Haun.

De fleste kender måske Frederik Haun fra ”Den Store Bagedyst”, men nu er der altså også andet end bagværk på programmet for den bagglade influencer.

Fremover skal han stå i spidsen for virksomheden Diamantbørsen, hvor han skal være dagligleder og CEO. Det afslører han og virksomheden på Instagram.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frederik Haun skriver på sin Instagram, at han de seneste måneder har arbejdet på at dygtiggøre sig sammen med Katerina Pitzner, der er grundlægger af virksomheden.

Han glæder sig til det vilde eventyr, der venter ham forude, og sender rosende ord mod Katerina Pitzner og Diamantbørsen, som han har haft stor respekt og fascination for siden han stiftede bekendtskab med Pitzner-familien i tv-serien ”Diamantfamilien”.

Han slutter af med at takke Katerina Pitzner for tilliden.

Også på Diamant Børsens Instagram-profil er nyheden blevet delt.

Her fortæller Katerina Pitzner hvorfor, valget er faldet på netop Frederik Haun.

- Frederik er især udvalgt pga. sin stærke personlighed, sit skarpe øje og sans for detaljen og ikke mindst sit fantastiske positive væsen og drive. Han har allerede fået godt fat i faget, og jeg ved, at han vil tage jer med på sin videre rejse mod at blive endnu mere diamantkyndig og dele ud af sin viden her på kanalen. Det kan kun blive spændende, lyder det på Diamantbørsens Instagram-profil. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden