Mandag, 24. april 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Frederik Haun fik den vildeste polterabend: Rejste til udlandet

Frederik Haun
Frederik Haun.
Arkivfoto: Mikael Rieck
Der manglede ikke noget, da Frederik Hauns venner ”kidnappede” ham til sin polterabend.

Der er mange traditioner forbundet med et bryllup.

Måske særligt for de to personer, der skal sige ja til at dele livet med hinanden. Der skal findes tøj, planlægges mad, skrives taler og sendes invitationer ud.

Men der er én ting, hvor man som kommende brud eller brudgom, ikke har noget at skulle have sagt. Når der skal afholdes polterabend.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En dag hvor vennerne traditionen tro, har planlagt en hel dag med overraskelser – og måske for nogen – pinlige oplevelser. Og sådan en dag var Frederik Hauns venner og veninder naturligvis også gået sammen om. Det kunne man se på hans Instagram-stories der dukkede op i løbet af lørdagen.

Han blev nemlig ”kidnappet” og ført op i et fly, der skulle fragte den lille vennegruppe til intet mindre end Stockholm.

Og her var der både planlagt dansetime, mad, natklub og hvad der ellers hører sig til en festlig polterabend.

Instagram har han delt et gruppebillede fra Stockholm, hvor han takker sine venner for at have gjort sig så umage, med at give ham en dejlig polterabend.

Der er heller ikke længe til at han og Morten Kjeldgaard siger ja til hinanden i medgang og modgang. Det gør de pinsedag den 28. maj, og der kommer formentlig heller ikke til at mangle noget til brylluppet. De har nemlig booket Sonnerupgaard Gods i Hvalsø, hvor de har inviteret 85 gæster til brylluppet og 100 til reception.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden