30. maj. 2023
Af Christinna Braun

Frederik Haun og Morten Kjeldgaard er blevet gift: Se de private og romantiske bryllupsportrætter

Frederik Haun og Morten Kjeldgaard.
Frederik Haun og Morten Kjeldgaard.
Foto: Krestine Havemann
Søndag den 28. maj sagde Frederik Haun og Morten Kjeldgaard ja til hinanden.

Det var en smuk dag den 28. maj på det idylliske Sonnerupgaard Gods i Hvalsø, hvor ”Vild med dans”-stjernen Morten Kjeldgaard og ”Den store bagedyst”-stjerne Frederik Haun blev gift.

Parret, der mødte hinanden for fem år siden, sagde ja til hinanden under åben himmel for øjnene af venner og familie, der også var inviteret til den efterfølgende fest i godsets lade.

Se gæsterne til det romantiske bryllup i linket herunder.

Efter vielsen i det fri fik Morten Kjeldgaard, 38, og Frederik Haun, 32, taget et par flotte bryllupsportrætter, som de har delt med BILLED-BLADET.

Se billederne herunder.

https://imgix.billedbladet.dk/2023-05-30/kh_mf_bryllup_012.jpg
Foto: Krestine Havemann
https://imgix.billedbladet.dk/2023-05-30/kh_mf_bryllup_007.jpg
Foto: Krestine Havemann

Morten Kjeldgaard havde debut som professionel danser i TV 2-programmet ”Vild med dans” i 2009, og siden 2013 har han været fast danser i den populære konkurrence. Han arbejder til daglig som personlig træner og kostvejleder.

Frederik Haun blev for alvor kendt, da han i 2021 kom i finalen i ”Den store bagedyst”. Dengang arbejdede han som ejendomsmægler – I dag er Frederik CEO i Diamant Børsen og influencer.

Læs hele den store reportage om Morten Kjeldgaard og Frederik Hauns bryllup i BILLED-BLADET nr. 22, der udkommer torsdag den 1. juni.

Læs mere om: