Mandag, 27. februar 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Frederik Haun overtager ledelsen af Katerina Pitzners virksomhed: Det betyder det for hende

Katerina Pitzner
Katerina Pitzner.
Foto: Hanne Juul
Hvad fremtiden bringer er endnu uvist, men Katerina Pitzner er klar til at overlader tøjlerne i sin virksomhed til Frederik Haun.

Mandag eftermiddag bød på store nyheder i fra Katerina Pitzner og Frederik Haun.

Det afslørede de begge på Instagram.

Frederik Haun kunnne nemlig afsløre, at han er ny daglig leder og CEO i diamantforretningen, Diamantbørsen. En virksomhed der er blevet grundlagt af Katerina Pitzner.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og det betyder ikke kun velkommen til Frederik Haun. Det betyder også et farvel til diamantdronningen. Hun stopper nemlig i Diamantbørsen.

På sin Instagram skriver hun blandet andet, at det kommer i kølvandet på, at hun sidste år valgte at drosle lidt ned for tempoet, for at give plads til andre ting – ting hun selv beskriver som ”mirakler”.

Og nu har hun altså valgt at stoppe helt i Diamantbørsen for ting, der endnu ikke helt er på plads, men som hun føler er et kald til hendes sjæl.

Hvad det præcis er, hun har i vente forud, løfter hun endnu ikke sløret for, men hun er klar til at give slip på sine vante roller og rutiner, så hun kan gøre plads til fordybelse, mirakler og skriverier i fremtiden. Også selvom det kommer med en uvished.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden