Fredag, 24. februar 2023 — af Catja Klarskov

Geggo med fællessvar til Instagram-følgere: Nej, I må ikke besøge min syge datter

Stephanie "Geggo" Salvarli
Stephanie "Geggo" Salvarli
Foto: Hanne Juul
“Familien fra Bryggen”-stjernen Stephanie Salvarli deler atypisk fællessvar til sine mange Instagram-følgere.

Nej, I må ikke besøge min syge datter. Det er meldingen fra Bryggen-datteren Stephanie “Geggo” Salvarli, da hun, i en række stories på sin Instagram, deler et fællessvar på en noget anderledes forespørgsel, der er landet i indbakken.

Man fornemmer dog tydeligt tv-kendissens ironiske tilgang til spørgsmålet, da hun starter rækken af stories med ordlyden:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Og her kommer lige et fællessvar, jeg ikke havde forudset nogensinde at skulle lave. Vi kan desværre ikke være behjælpelige med skoldkoppe-smitte, om end jeg godt kan se fidusen i tanken bag at “få det overstået”, skriver Geggo på sin Instagram.

Tv-familiens yngste medlem, Sia, er nemlig i disse dage syg med skoldkopper, og det fik flere følgere til at øjne muligheden for at få den trælse børnesygdom med feber og udslæt overstået i en fart.

Geggo må dog skuffe sine mange fans og meddele, at sygebesøg ikke bliver aktuelt.

– Det er faktisk alligevel 20+, der har spurgt, om de må svinge forbi – det ville alligevel blive en travl dag for stakkels Sias skoldkoppe-service bureau, fortsætter Geggo sit svar.

Den erfarne mor afslår de mange sygebesøg med sin sædvanlige gode portion humor, og i en efterfølgende spørgerunde svarer hun, at Sia tager sygdommen i stiv arm.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden