27. nov. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Glad Lisbet Dahl blev hyldet af vennerne

Lisbet Dahl
Lisbet Dahl
Foto: Mikael Rieck
Der var masser af store navne på plads til Skuespillerforeningens julestue. Lisbet Dahl var i en af hovedrollerne til den hyggelige komsammen.

Lisbet Dahl var i en af hovedrollerne, da Skuespillerforeningen inviterede til julestue med hygge, fællessang og legatuddeling.

Lisbet Dahl i godt selskab

Alle de mange skuespillere mødtes klokken 14:00, hvor der blev budt på gløgg og æbleskiver, kaffe og brune kager, og hvor der var god tid til hyggeligt samvær med kollegerne.

Blandt de mange profiler til begivenheden var Joen Bille, Gunvor Reynberg, Maria Stenz, Susse Wold, Merete Mærkedahl, Tammi Øst og Jens Jørn Spottag …. og så var der altså Lisbet Dahl, der som den første blev kaldt frem for at modtage et fornemt legat.

Lisbet Dahl modtog Poul Reumerts Studielegat af 26. marts 1958.

Meget, meget glad

- Jeg er meget, meget glad for det, og jeg er også meget glad for, at jeg er en af de få skuespillere i Danmark, der kan huske Poul Reumert, sagde Lisbet Dahl, der derefter roste legendariske Poul Reumert til skyerne.

Reumert, der døde i 1968, var en unik skuespiller, som opnåede en position i den danske offentlighed, ingen senere skuespiller har kunnet nærme sig.

Læs mere om: