Mandag, 22. marts 2021 - af Stine Ramlyng

Gode nyheder for Dennis Knudsen: Det gik hurtigt

Dennis Knudsen og sønnen Lucas.

Dennis Knudsen og sønnen Lucas. 

Foto: Mikael Rieck
Dennis Knudsen kan nu sænke skuldrene og glæde sig over, at hans lejlighed blev solgt på blot 14 dage - endda en halv million kroner over prisen.

I slutningen af maj bliver stylist og kendisfrisør Dennis Knudsen far til nummer to. Endnu en dreng - og biologisk helbror - til sønnen Lucas, der fylder to til sommer.

- Med to raske drenge, bliver det svært at overskue en lejlighed på femte sal med to altaner, sagde Dennis Knudsen for nylig om sin 213 m2 store penthouselejlighed, der ligger på 5. sal i København.

Lejligheden solgt med stor fortjenste

Derfor satte 57-årige Dennis Knudsen sin lejlighed nær Fisketorvet i København til salg for den svimlende sum af 16,9 mio. kroner. Og på blot 14 dage var den solgt - og endda til en højere pris, fortæller han til Se og Hør.

- Den blev solgt for 17,4 mio. kr., så det er dejligt, siger Dennis Knudsen, som har lagt billet ind på en 1. sals lejlighed i samme ejendom.

Bestil et gratis salgstjek på din bolig og vind et gavekort

Dennis Knudsen betalte i 2018 knap 15,5 mio. kr. for lejligheden og flytter derfor fra boligen med en fortjeneste på næsten to mio. kr., skriver Se og Hør.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden