23. maj. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Græd og lå i ske: Janni Pedersens hund var tæt på at dø

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bella.jpg
Foto: Jeppe Michael Jensen
Janni Pedersens hund Bella har været ramt af sygdom, og det har været en hård tid for den populære nyhedsvært.

Når Janni Pedersen er på skærmen på TV 2, virker hun altid til at være i godt humør, men den seneste tid har været ekstra svær for den ellers smilende nyhedsvært.

Janni og manden Kims elskede hund Bella har nemlig været plaget af en parasit.

Janni Pedersen: På røven over at skulle miste hende

- Bella er nu på rekreation hos min mor på landet (…) Vi har været på røven over at skulle miste hende. Hun er virkelig gammel. Og gigtplaget. Og blod sev ud i hendes krop og alt muligt virkelig slemt. Formodede de. Men nu er hun næsten helbredt for den parasit, der fik hende til at trække vejret 75 gange i minuttet, skriver Janni Pedersen i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

- Græd og lå i ske med hende på dyreskadestuen på et linoleumsgulv for en uge siden. Nu planker hun mors sofa. Og lever det fede driverliv. Der er stadig liv i Bella. Og vi tager alle de sidste dage, uger eller måneder med vores hund. Elsker jo hendes lugt, væsen og hele det liv, vi har haft med hende i 13 et halvt år. Hundemennesker forstår mig, fortsætter Janni Pedersen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.billedbladet.dk/20170928_jmj0897.jpg
Janni Pedersen med hunden Bella.
Foto: Jeppe Michael Jensen

Janni Pedersen takker kollegaerne

Hun takker også sine kolleger for den støtte, som hun har fået gennem forløbet.

- Og tak til alle mine bedste TV 2-kolleger, der har båret over med mig de dage, jeg har tudet mig gennem arbejde. Og tak til den kvinde, der gav mig det bedste knus på vej ud af skadestuen, da jeg var helt opløst. Ved ikke, hvem du er. Men af hjertet tak.

Læs mere om: